Cevipe presenta una innovadora beguda  aromatitzada a base de vi amb fruita. Un producte nou, jove, fresc, i afruitat, elaborat a base de vi blanc o rosat amb la combinació perfecta d’aromes naturals de fruita. Inicialment Cevipe aposta per treure al mercat dues referències d’aromatitzats, Blanc-Préssec i Rosat-Aranja.

“Sol de Nit” és el fruit dels convenis inter-cooperatius acordats en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador. Cevipe amb col·laboració amb Vinadeis, la cooperativa vitivinícola més gran de França, té l’objectiu d’innovar en la recerca de nous productes vinícoles de cara al futur.

Sota la marca “Sol de Nit”, Cevipe posa al mercat a través de les agro-botigues pròpies, (Agro-Tast), així com les de les seves cooperatives associades un producte diferent i innovador. Amb una graduació alcohòlica de només 7.5% “Sol de Nit” cerca introduir-se en el segment de públic més jove, i  el que habitualment no és consumidor de vi.

“Sol de Nit” és ideal com aperitiu, a les postres i en l’elaboració de combinats, per gaudir-lo ben fresc en qualsevol moment.