Deixa’t seduir per l’encant del món vitivinícola al Celler de CEVIPE – l’ARBOÇ

Descobreix el Penedès, l’encant de les seves vinyes i cellers i esmorzant a l’Agro-Tast l’Arboç. Envoltat de vinyes i a menys d’un quilòmetre del nucli urbà, el Celler CEVIPE – l’Arboç està situat el bell mig del Penedès.

_DSC0428

El Celler CEVIPE – l’Arboç és un espai ideal per fer una parada durant la teva visita al penedès. Podràs gaudir d’un autèntic esmorzar de forquilla o un menú per agafar forces i continuar. A més compta amb pàrquing per a autobusos, sala de degustacions equipada, agrobotiga amb productes de proximitat…


L’Arboç Vila modernista

Enoturisme

El Celler de Cevipe està situat a l’Arboç, una vila amb un gran atractiu cultural i turístic. La Giralda, un conjunt arquitectònic que compta també amb una rèplica del pati dels lleons, el Carrer Major amb les seves impressionants façanes modernistes, l’Església de Sant Julià que alberga al seu interior la Capella dels Dolors, on es poden admirar les pintures francogòtiques que decoraven l’absis de l’antiga església, El Museu de Puntes al Coixí, l’Hospital de Sant Antoni… T’oferim la possibilitat de descobrir els seus encants.

Més informació