Ocho apellidos catalanes ha estat la pel.lícula escollida per a l’última sessió de cinema a la fresca al pati de la Cooperativa del Vendrell.

IMG-20160714-WA0008L’èxit de públic ha estat incontestable amb més d’un centenar de persones en totes les sessions. Cal destacar que el públic ha estat força variat en les quatre sessions. S’han projectat pel.lícules infantils com El viaje de Arlo, o Jurassic World, de ciència ficció amb Starwars, o la comèdia amb què s’ha finalitzat el cicle Ocho apellidos catalanes.

Des de Cevipe, Dídac Guerra, responsable de qualitat i de les Agrobotigues Agro-Tast, en fa una valoració global molt positiva d’aquesta primera edició “que ens encoratja a continuar oferint noves propostes culturals per obrir l’espai de la cooperativa al Vendrell”. De fet, ja s’està treballant per, en els propers mesos realitzar maridatges, exposicions d’autors locals, entre d’altres propostes.
L’opinió generalitzada és que és una gran iniciativa que El Vendrell pugui comptar amb un espai de dinamització cultural al centre de la vila com la Cooperativa, sigui per fer cinema, concerts acústics o altres activitats.
Podeu seguir totes les activitats i notícies a través de la pàgina de facebook: https://www.facebook.com/agrotast/